fbpx

Værdier

Hos RENT tror vi på, at gensidig respekt, tillid, ansvar og åbenhed er det bedste redskab til få medarbejderne til at tage ejerskab for deres arbejde og derved sørge for høj kvalitet for kunderne.

Det opsummere de værdier vi samarbejder med vores medarbejdere om at have:

KVALITET:

Vi ønsker, at vores kvalitet altid skal være 100%, og arbejder for at vores medarbejdere altid leverer den højeste kvalitet af deres arbejde. Og vi lover vi dem kvalitet i deres hverdag bl.a. gennem gode overenskomster, en tillidsfuld arbejdsplads, godt arbejdsmiljø og gode muligheder.

LYDHØRHED:

Vi skal altid være åbne og lydhøre overfor nye ideer. Medarbejdere kan altid dele nytænkning og gode ideer, så vi kan hjælpes om at blive bedre.

EJERSKAB:

Vi sætter en ære i at skabe trygge rammer for vores medarbejdere, så de vil tage ejerskab for deres arbejde ved at gøre RENT til en del af dem selv.

ANSVAR:

Vi mener at ansvar går fra øverste niveau og ud i yderste led, der er tættest på kunden. I alle situationer vil vi alle tage ansvar, og sikre at de løses bedst, så kunder og kolleger er glade og tilfredse.

ANSVAR:

Vi udsætter ikke til i morgen, hvad vi kan gøre i dag. Vi er på forkant med vores kunder og kolleger. Vi eksekverer korrekt, hurtigt og tilfredsstillende.